Rólunk

Családunk 1978-óta foglalkozik méhészettel. Édesapám, Fukszberger Gyula akkor vásárolt 8 NB kaptárt, amit később további fejlesztéssel, vásárlással bővítettünk. Jelenleg 280 méhcsaláddal foglalkozunk a vasvári és a gersekaráti méhészetünkben. A szakmai tudás fejlesztése érdekében a családfő elvégezte a zalaapáti méhész szakmunkás képző iskolát, majd a bioméhész tanfolyamot. Közben áttértünk a 1/2 NB kaptár használatára, melynek segítségével könnyebb lett a méhészeti munkák elvégzése. A hagyományos méhészkedés mellett 5 éve bioméhészettel is foglalkozunk.

A virtuális mézboltunk létrehozására az a felismerés indított bennünket, hogy az emberek szívesebben vásárolnak a termelőktől, olyan emberektől, akiket személyesen ismernek, bármikor fel tudják őket keresni kérdéseikkel, problémáikkal. A személyhez kötöttség miatt kialakuló kölcsönös bizalom a méhész és a mézvásárló között elengedhetetlen.
Bízunk benne, hogy a méz házhoz szállító szolgáltatásunkkal hozzá tudunk járulni a magyarországi mézfogyasztás növeléséhez, ezzel az egészséges életmódra való neveléshez.

Nézzen körül weboldalunkon, válasszon az általunk kínált méhészeti termékek közül és rendeljen a megadott telefonszámon, vagy e-mailben.

A méhészkedéssel, mézzel kapcsolatos kérdéseit se habozzon feltenni... Írjon az info@mezbolt.hu e-mail címre, mi pedig a tudásunkhoz mérten válaszolunk.